Sofia Vähäjylkkä: Flowerbomb

tisdag 6 juni 2017

Flowerbomb

Jag är en sån som blir rastlös så fort jag är ledig. Har jättesvårt att både varva upp och varva ner, vet inte om det har med bipolariteten att göra. Just nu är jag rastlös då pluggtempot fortfarande sitter i mig. Har försökt bota rastlösheten med att cykla lite på motionscykeln, gå ut med Busen och kika igen en hel del Youtube-klipp samt Biggest Loser.

Igår tog jag även tag i att boka en femma med körlektioner. Var ganska fullt just nu så jag kommer ha första lektionen den tjugonde. Tycker att jag kör ganska bra men ska bli skönt att nöta lite stadskörning som är det jag är mest osäker på då det är en helt annan puls i stan än i lilla Mockfjärd, hehe.

Har fotat en hel del blommor den senaste tiden också, så det kommer bli en blombomb här på bloggis de närmaste dagarna, haha. Hoppas ni står ut. Puss!

7 kommentarer:

 1. Wow vilka underbara bilder! Själv har jag sjukt svårt att varva ner, behöver sömntabletter alldeles för ofta tyvärr haha :(

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag skulle vilja ha massor av blommor hemma, speciellt plocka utomhus och ha i en vas men icket, allergisk!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder!

  Är också rastlös ofta numera... samtidigt som jag har noll ork att orka göra någonting...

  SvaraRadera
 4. Superfina blombilder :-D

  SvaraRadera
 5. Lycka till med körningen! Jag behövde mest nöta motorväg och landsvägar när jag tog körkort, jag tycker inte om när det går fort haha :(
  Btw, din header är jättesnygg!

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)