Sofia Vähäjylkkä: En lite bäst dag

onsdag 28 juni 2017

En lite bäst dag

Har haft en riktigt bra dag idag! Började med en dubbel körlektion i förmiddags. Tränade lite backa runt hörn, parkera backande och fickparkering och det gick rent utsagt skitbra. Var lite i extas efteråt för att jag var så nöjd, haha. Hemma har jag umgåtts med familjen, syrran var förbi med sina tre barn, och efter det har jag legat i solen och stekt och sen även fått första doppet avklarat. Är absolut inte okej att ta första doppet så här sent när man heter Sofia. Får inte hända igen men tyvärr känns det som att jag blir mer och mer badkruka för varje år. Har liksom alltid varit den som är först i så det går emot mina principer, hehe.


Nu är jag, Anton och Bus färdigbadade och det är dags för mig att få i mig lite käk. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!

3 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)