Sofia Vähäjylkkä: BH-lycka

tisdag 20 juni 2017

BH-lycka

Har varit en dag av rännande idag. Upp vid åtta, ta bussen till Borlänge klockan nio, körlektion i fyrtio minuter, lite vandrande på Kupolen med syrran, träffa min brukare och sen hem. Berättade ju igår att jag var nervös inför lektionen, precis som förväntat så var det helt obefogat. Blev mest att körläraren kollade hur jag hanterade bilen idag, imorgon blir det mer övningar av the real deal.

På Kupolen hittade jag äntligen en axelbandslös bh! Har varit på jakt efter en sån länge och ni med stora bröst vet hur svårt det är att hitta något som är bekvämt och håller allt på plats utan att det ser korvigt och kantigt ut. Cubus har alltid varit bäst gällande bh:ar i min storlek och idag älskar jag dem lite extra mycket. 299 kronor är mycket för en bh (iallafall för såna som mig som inte vill lägga en krona för mycket på nåt så tråkigt som underkläder) men denna bh var sjukt värd det. Äntligeeeen kan jag bära kläder utan att fula axelband ska sticka fram. Recommend, recommend, som Therese Lindgren säger.

8 kommentarer:

 1. Härligt att du äntligen hittade det du sökte! :)

  SvaraRadera
 2. Sån händelserik dag <3

  SvaraRadera
 3. Sån händelserik dag <3

  SvaraRadera
 4. Den där såg sjukt bra ut!! Måste ha en axelbandslös!! :-D

  SvaraRadera
 5. Lät som en bra dag :D

  SvaraRadera
 6. Tack för tips!
  Cubus bhar får jag inte på mig. Eller jo, hittade en bygellös bh där, dock lite för liten. Men så dyrt i affärer som Chabe, Hunkemöller osv. De billigaste bharna ja köpt där ar kostat ca 500kr.

  Jag älskar att lägg pengar på fina underkläder, men min ekonomi tillåter inte en bh för 500kr... 😩

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)