Sofia Vähäjylkkä: Bettingtips hos 1x2

fredag 30 juni 2017

Bettingtips hos 1x2

Något jag tycker gör spännande matcher ännu roligare är betting. Att tippa på vilka som kommer vinna, tippa matchresultat, första målet och så vidare. Jag är inte särskilt insatt i sport överhuvudtaget förutom enstaka fotbollsmatcher där Sverige spelar och självklart hockey! Jag älskar både Karjala Cup, junior-VM och VM och håller alltid på Finland. De större hockeyturneringarna är det bästa jag vet inom sportvärlden.

1x2.se är en sajt där du erbjuds bland annat spelanalyser, bettingtips, att lyssna på podcasts, en bettingskola samt möjligheten att skapa din egen spelbok. Spelboken är ett sätt för dig att föra bok över dina spel och är ett smart och enkelt sätt att följa dina resultat över en längre tid, hålla koll på vilka ligor du gått bäst i och dela med dig av dina resultat till andra. 1x2 har också forum där du kan diskutera och dela med dig av tips med andra som gillar att spela.

De bästa spelbolagen enligt 1x2.

Jag skulle se 1x2 lite som en handbok för både nya och gamla bettingfantaster. En vägvisare som ger dig större koll på dina egna spel samtidigt som du kan både få och ge tips. 1x2 beskriver sig själva som Sveriges bästa spelblogg, för att besöka dom kan du trycka här.

I samarbete med 1x2.

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)