Sofia Vähäjylkkä: Bästa kvällen med Daniel

tisdag 27 juni 2017

Bästa kvällen med Daniel

Hade världens bästa kväll med Daniel i torsdags som jag helt glömt av att berätta om. Den kvällen var grym på så många sätt och jag kände mig glad som en liten skolflicka hela kvällen, haha. Åkte till Falun direkt efter jobbet och vi gick nästan direkt ner till stan då vi bokat bord på Pinchos. Käkade massa gott och njöt av deras godisdrinkar. Under tiden vi åt funderade vi på vad vi skulle göra efteråt, så det slutade med att vi bokade biljetter till senaste Pirates of the Caribbean-filmen. Hade ungefär två timmar tillgodo efter maten och till att bion skulle börja så vi strosade runt i Falun, slappade vid vattnet i en trevlig soffa och satt oss sen på Pitchers för efterrätt (som för min del blev ännu en drink, mango/passions-mojiton rekommenderas).

Vid halv tolv var bion slut och jag var halvlyrisk då jag tyckte den var så bra, haha. Första och sista filmen är mina favoriter som det ser ut nu. Det var fortfarande väldigt ljust ute när vi skulle hem och jag njöt av första riktiga sommarnatten på Daniels pakethållare medan han fick trampa oss hem. En middag blev världens bästa dejtkväll.

På Pinchos.
Banana Skids-drinken på Pinchos alltså. Dör för den.
Mitt alldeles egna pucko. ♥

9 kommentarer:

 1. Ser så himla mysigt ut!!

  SvaraRadera
 2. Det ser ut som en riktig pangkväll! Gud vad länge sedan det var jag själv gick på bio. Längtar lite nu när jag såg dina bilder.

  SvaraRadera
 3. Lät som en super mysig kväll, pinchos är bästa<3

  SvaraRadera
 4. Gud, så himla trevligt att vara på Pinchos, vi har två Pinchos i Umeå, men jag har aldrig varit där :O

  SvaraRadera
 5. Åh så roligt med bio<3

  SvaraRadera
 6. Men åh vilken härlig känsla <3

  SvaraRadera
 7. Hoppas du haft en bra dag :D

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)