Sofia Vähäjylkkä: Att ha bloggen som intresse och jobb

torsdag 15 juni 2017

Att ha bloggen som intresse och jobb

En chill torsdag idag, på sätt och vis iallafall. Jag har mest grejat med bloggen under dagen. Även om jag knappast är en storbloggare så tar bloggen faktiskt väldigt mycket tid, vilket man inte tror om man själv inte bloggar kontinuerligt. Det ser enkelt ut att bara skriva en liten text och slänga upp en bild men det är så mycket mer än så. Jag har till exempel lagt säkert en timme minst på ett enda inlägg idag (det kommer upp i dagarna), förberett en del andra inlägg utöver det, tagit nya bilder osv. Det beror dels på att jag vill vara aktiv och fortsätta ha bloggen lite som ett "extrajobb" och dels för att den är en del av mig och mitt liv skulle vara jättetomt utan den. Jag är en perfektionist ut i fingerspetsarna när det gäller den här plattformen. Det här är var jag får utlopp för största delen av min kreativitet.

Har också uppdaterat mitt konto på We Heart It med lite bilder. Jag uppdaterar sällan men när jag väl gör det så lägger jag upp mycket nya bilder på samma gång. Det ser så trevligt ut att ha alla sina bilder i ett kollage som nedan. Bara bilder som representerar mig och jag blir faktiskt lite stolt över mig själv när jag ser dom samlade så här.


Ett axplock av alla bilder på min We Heart It. Mina egna bilder finns samlade i ett eget kollage. Jag heter @sofiavaha där, följ mig gärna och dela med er av erat egna konto så jag kan följa er också!

3 kommentarer:

  1. Bloggen tar verkligen tid men så kul också så är värt det! :) Så himla fina bilder också<3

    SvaraRadera
  2. Det tar verkligen såå mycket längre tid att göra ordentliga inlägg än vad man tror! :)

    SvaraRadera
  3. Att blogga tar verkligen så mycket mer tid än folk som icke bloggar förstår sig på, det är helt klart ett litet jobb :D

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)