Sofia Vähäjylkkä: The best reunion

torsdag 25 maj 2017

The best reunion

Shu katter, hur mår ni idag? Med mig är det bra. Idag är en sån dag när tankarna och idéerna snurrar runt i hundraåttio och jag vill göra allt så fort och produktivt som möjligt. Har hunnit städa mitt rum, vilket verkligen var på tiden, ätit grillat och tentapluggat. Det jobbiga såna här dagar är att ingenting går fort nog (även om jag är sjukt snabb egentligen), jag är uppe i varv och halvstressar mig igenom allt jag gör. Har ni också såna dagar ibland eller är det jag som är konstig?

Det bästa igår var iallafall att komma hem till bönan nedan. Vet inte om han nånsin blivit så glad över att se mig, haha. Har i princip två hem just nu för att jag spenderar så mycket tid hos Daniel, så det är extra härligt att mysa med min bästa vän när jag väl kommer hem. ♥

5 kommentarer:

 1. Så effektiv du varit i dag , kramis!

  SvaraRadera
 2. Sv: Åh tack så mycket finis , hoas du får en toppen bra dag!<3

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där när en har 100 saker att göra och även fast en stressar känns det som att allt går för långsamt :/

  SvaraRadera
 4. Klart att din hund blir extra glad, om du är mer borta.

  Det känner jag själv igen med alla de hundar jag haft.
  Även om man brukar prata om att hundar lever i nuet, så tror jag helt klart på att känner av tider. Det märker man även med deras in byggda "promenad-klockslag" med det. Det vet precis när de ska gå ut, även fast de inte kan klockan... charmigt och fascinerade det tycker jag X)

  SV: Så skönt att dina tänder är i så gott skick, som är så beroende utav läsk då :)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)