Sofia Vähäjylkkä: Regnväder och catwalk

tisdag 30 maj 2017

Regnväder och catwalk

Vaknade upp till ett ligga-i-sängen-hela-dagen-väder. Tyvärr så fick jag lov att pallra mig till skolan till åtta. Inte jättekul när det spöregnar ute, men som tur är så har man snälla klassisar som låter en lifta, hehe.

Det blev en och en halv timmes frågestund i skolan för min del innan jag åkte hemåt och det enda jag har gjort sen dess är att sitta och plugga. Har haft såna problem med den här socialrättskursen men det börjar äntligen kännas ganska okej. På fredag har vi tenta och efter det SOMMARLOV! Ska bli obeskrivligt skönt.


Måste förresten bjussa på den här lilla filmsnutten jag la ut på Instagram i lördags på mig, Natalie och Johanna. Fick lov att köra en catwalk a la Skam då vi råkat välja typ likadana outfits, haha.

5 kommentarer:

  1. SV; Du behöver kommentera din mailadress för att delta i tävlingen och det glömde du kommentera! Ha en bra dag :D Kram

    SvaraRadera
  2. Haha så rolig idé med skam!

    SvaraRadera
  3. Härligt att det snart är sommarlov för din del! :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)