Sofia Vähäjylkkä: Glömska och vårvärme

måndag 1 maj 2017

Glömska och vårvärme

Blir så trött på mig själv och min glömska ibland. Insåg precis att jag glömt att registrera mig till sista kursen innan sommaren (som börjar imorgon) så jag har inte tillgång till vårt schema och läsanvisningar. Sug min...! Jag som tänkte vara duktig och läsa in litegrann redan idag. Får se hur det blir med det. Vill inte gärna läsa in massor i onödan.

Annars har jag spenderat dagen med att duscha, sitta ute och njuta av solen, läsa bloggar och försöka att ta igen cirka hundra osedda Youtubeklipp. Jag har lite av en tvångstanke att jag ska se alla klipp i ordning och jag ligger just nu typ en månad efter, haha.


Väntar också in vitsipporna så jag kan gå ut och ta fler vårbilder. I Värmland blommade det för fullt men här uppe har jag inte sett något än så länge så jag får tålmodigt vänta.

4 kommentarer:

 1. Åh... vad trist med kursen! Jag glömde skicka in till fk som jag gör varje månad för att få mina pengar... och när jag kom på det så kom jag på att jag inte har nummer till min handläggare på af och måste ha det för att kunna skicka in till fk... Såååå, vi får se hur det går med det.

  SvaraRadera
 2. Nej vad jobbigt att du glömt registrera dig, hoppas det går att lösa!

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt att kunna sitta ute :D Här har det varit kallt ännu.

  SvaraRadera
 4. Känner också sådana "tvångstankar" när det kommer till nyheter och nöje... framförallt Youtube. Men märker också att jag mår så dåligt, när jag stressar fram det också.

  Och nu är det är så fint ute, så vill jag istället FÖRSÖKA att tänka på det som är vettigt för just MIG.
  Och det hoppas jag även att du med gör. Sedan så hoppas jag p att det går bra med studierna och sådant! :)


  SV: Japp! De hade karuseller. Inte på en sådan stor yta då men. Men det fanns bla LITEN flumrider, tekoppar och radiobilar då :) Men karusellerna försvann säkert runt år 2000 :(

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)