Sofia Vähäjylkkä: Bada året runt

tisdag 18 april 2017

Bada året runt

Jag är en person som alltid varit galen i att bada och jag vet inte hur många gånger om året jag åmar mig om att jag längtar till sommaren just på grund av det. Vatten överlag har alltid fascinerat mig på något vis även om jag alltid varit dålig på att simma (töntigt men sant, haha). Något av det sämsta med att bo i Sverige är definitivt vinterhalvåret då det inte bara är mörkt, trist och tråkigt utan också så kallt att man knappt vill sätta sin fot ute och jag saknar alltid att umgås med vänner och familj utomhus under den tiden. Jag har alltid levt för vår och sommar, för första doppet och många därtill, första grillningen, bad vid sommarstugan och de första svenska jordgubbarna.

Hemma har jag och familjen diskuterat det här med pool vs spabad ett flertal gånger och kommit fram till att ett spabad är mycket smidigare och roligare. Det går att använda året runt och ger på så vis mer valuta för pengarna. Vem tackar nej till att kunna bada och njuta 12 månader snarare än max 3?

Nu när våren är i full ingång, och snart även sommaren, så passar det bättre än nånsin med det här samarbetet jag har med Folkpool som säljer just spabad. I Folkpools butiker kan du provsitta många olika modeller och jämföra skillnaden mellan olika prisklasser om du är nyfiken och funderar på att införskaffa ett spabad. Alla spabad är anpassade efter nordiska förhållanden och går alltså att använda året om. Folkpool erbjuder fler än 40 olika modeller med ozonrening och automatisk rening vilket ger enkel skötsel samt att de är välisolerade för god driftsekonomi. Ett års gratis allrisk-försäkring ingår och även 5 års självriskreducering.Hade mer än gärna suttit här med fint umgänge och något gott och bubbligt att dricka i handen.
Är du sugen på att läsa mer om spabad? Kika in på Folkpools hemsida.

I samarbete med Folkpool

4 kommentarer:

  1. Åh en sådan pool vill jag också ha! <3 Kramis

    SvaraRadera
  2. Sv: Åh tack så mycket för frågorna , hoppas du haft en toppen bra dag<3

    SvaraRadera
  3. Åh bubbelpooler är underbart!

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)