Sofia Vähäjylkkä: Mellofinalen

söndag 12 mars 2017

Mellofinalen

Har haft en lugn och skön helg. Såg på Mellofinalen igår med min kära brukare och jag fick hela noll rätt i min tippning, haha. Jag satt och höll tummarna stenhårt för Jon Henrik men var säker på att Wiktoria skulle ta hem det, men det vart varken eller som ni säkert hört och sett. Tycker styrkan med Robins låt är uppträdandet, det är roligt att se på även om låten kanske inte är helt hundra. Men en helt okej vinnare. Vad tyckte ni? :-)

3 kommentarer:

  1. Håller med han var okej :). Jag såg det ju för första gången igår, men tror det blir bra :)

    SvaraRadera
  2. Jag hade inte hört alla bidrag, och missade själva finalen men själv höll jag på Nano :)

    SvaraRadera
  3. Jag bojkottar melodifestivalen numera, det är inget för mig alls.

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)