Sofia Vähäjylkkä: Ännu ett extrajobb

torsdag 16 februari 2017

Ännu ett extrajobb

Här har ni en som är slut som artist. Även om jag varit hemma hela veckan på grund av sjukdom så är jag stentrött. Var iväg på en och en halv timmes seminarium på förmiddagen och jobbade sen tre timmar från tolv till tre och är kaputtslut just nu. Märks att kroppen kanske inte riktigt piggnat till sig till det vanliga så därför är det skönt att jag nu tagit helg! På en torsdag, jajamän.

Förövrigt har jag fått ännu ett extrajobb och jag är såååå glad. Åtta timmar i månaden är jag kontaktperson och hänger med en underbar brukare och jag ser verkligen framemot att sätta igång nästa vecka. Bästa den här veckan, helt klart!

Tar ett försprång och helg:ar redan idag. I'm in need of this ;-)

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)