Sofia Vähäjylkkä: Trött på glasögon och linser?

torsdag 1 december 2016

Trött på glasögon och linser?

Något som många inte vet om mig är att jag har extremt dålig syn, har haft sen jag var runt fem år och kommer alltid ha om jag inte väljer att göra något åt det. Jag har använt linser dagligen sedan jag fyllde tretton, vilket jag tycker är mycket bekvämare än glasögon, men jag har funderat på att göra en ögonlaser i framtiden då det i längden är både billigare och bekvämare.

Capio Medocular är en klinik som är specialiserad på just ögonlaser som innebär att man med laserstråle förändrar och tar bort en del av hornhinnans yttersta skikt. Den metoden fungerar dock inte för alla sorters ögon och synfel, men de har även ICL (Implantable Contact Lens) som är en metod där man opererar in en kontaktlins mellan pupillen och ögats egen lins. Denna metod är enligt majoriteten ett överraskande enkelt och smärtfritt ingrepp och fungerar på ett brett antal synfel. Det bästa med ICL är att ingreppet inte behöver vara permanent utan man har möjlighet att plocka ur linsen senare om man skulle ångra sig. Ingreppet tar dessutom bara ungefär tio (!) minuter att genomföra.

Capio Medocular är ledande inom linskirurgi och har gjort fler operationer än någon annan klinik i Norden. Går ni in på hemsidan ser ni att de har ett erbjudande som ger er ett gratis bedömningsbesök värde 300kr. Hur bra? Sugen på att veta mer? Besök eller kontakta Capio Medocular.


I samarbete med Capio Medocular.

3 kommentarer:

 1. Jag hade gärna velat testa på laser! Men tror att jag är för fattig för det :( haha

  SV: Än så länge har jag bara testat på en mascara och ett MATT läppglans från Milani.
  Mascaran dög bra som vardagsmascara. Läppglanset var hög pigmenterad, men väldigt uttorkande. Den liksom flagande till sig.
  Men ska bli intressant att testa på pudret, dock jag har jag aldrig använt sådant innan. Så jag har inget att jämföra med sedan innan... haha!

  SvaraRadera
 2. Woah! I'm really enjoying the template/theme of
  this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's difficult to get that
  "perfect balance" between usability and visual appearance. I must
  say you have done a awesome job with this. Also, the blog loads
  very quick for me on Opera. Outstanding Blog!

  SvaraRadera
 3. Appreciate the recommendation. Will try it out.

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)