Sofia Vähäjylkkä: Det är en Lindalördag

lördag 12 november 2016

Det är en Lindalördag

Goddag mina fina. Lördag idag och kvällen ska spenderas med bästa Linda. Har inte bestämt oss än om vi ska ut och röja eller om vi satsar på hemmakväll, men vet att det blir roligt oavsett. Var så sjukt sugen på att gå ut igår att det kröp i hela kroppen. Känns som hypomanin sakta gör sig påmind igen och den gör mig så sjukt impulsiv och uppe bland molnen att det är jobbigt, haha. Hade liksom kunnat ligga uppe hela natten och skriva femton blogginlägg och spamma hela min vänlista men jag tvingade mig själv att sova igår och efter många om och men gick det. Det är sjukt att vara sjuk.

Jag och Linda för fem år sedan. Sjukt vad fort tiden går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)