Sofia Vähäjylkkä: Skapa stämning med fototapeter

måndag 24 oktober 2016

Skapa stämning med fototapeter

Jag, som älskar att fotografera och har en fotonischad blogg, är sjukt pepp på detta samarbete med PIXERS som har ett utbud på hur många olika och snygga fototapeter som helst (27 444 olika motiv finns det att välja på!) Just fototapeter är grymma på att ge liv i ett rum och ge den illusion man vill ha. Speciellt naturfototapeter tycker jag ger mest liv i ett rum och det är sjukt snyggt. Det är också lätt att anpassa tapeten efter vilken årstid man gillar bäst, att ha kvar sommar i huset året om till exempel, men det finns även "allround"-tapeter som funkar vilken årstid det än är utanför fönstret om man är sån som vill förändra inredningen efter årstiderna.

En annan sak jag gillar med PIXERS är att man kan ta en bild på sitt rum, ladda upp på hemsidan och sedan placera det foto man är intresserad av i sitt rum för att se hur det skulle se ut i verkligheten, så smart! Lägger man sin beställning idag 24/10 får man dessutom 40% rabatt med koden EVERYPIX.

Nedan har ni några exempel på vad jag gillar för tapeter från PIXERS.PS. Hemsidan har också ett brett urval av väggdekorer och posters och inreder också bl.a kontor!

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)