Sofia Vähäjylkkä: Få pengar för ditt guld

fredag 15 juli 2016

Få pengar för ditt guld

Har tidigare tipsat om det här med att sälja sitt guld (smycken, ädelstenar, silver, diamanter och så vidare) som man inte använder för att istället få pengar att använda till något man verkligen vill ha eller behöver. En jättesmart idé tycker jag! Det känns alltid lika skönt att göra sig av med saker som bara ligger och tar plats och att man sedan kan göra något roligt för pengarna istället.

Sms Guld är just en sådan hemsida där du kan förvandla ditt guld till pengar och vägen dit är hur enkel som helst och går att förklaras i tre enkla steg.

Steg 1:
Beställ hem ett guldpaket via Smsgulds hemsida. Det är förstås helt gratis och innehåller ett avtal samt förfrankerat och försäkrat svarskuvert. Kuvertet innebär inte att du förbinder dig att sälja ditt guld utan det kan du bestämma dig för efter värdering.

Steg 2: 
Nu är det dags att skicka in ditt guld! Lägg i ditt guld och det påskrivna avtalet i svarskuvertet och skicka in till Smsguld.

Steg 3:
I det tredje och sista steget har du pengarna på ditt konto. Detta sker inom 24 timmar efter att en värdering är genomförd. Pengarna hamnar på det konto du angivit när du skickat in ditt guld. Skulle du inte vara nöjd med värderingen och hellre vill ha tillbaka ditt guld så har du 5 dagars ångerrätt.


Annat som är bra att veta om Sms Guld är att de är registrerade guldhandlare hos polisen. Sms Guld var även först i norden med att köpa guld och har bedrivit verksamheten sedan 2008!

Inlägget är i samarbete med Sms Guld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)