Sofia Vähäjylkkä: Sälj dina gamla smycken

tisdag 28 juni 2016

Sälj dina gamla smycken

Har du gamla smycken hemma som bara ligger i byrålådan och aldrig kommer till användning? Stureguld är en hemsida på nätet där du, som både privatperson och via ditt företag, kan lämna in guld, silver och diamanter som inte används och på så sätt få betalt och kunna använda dina pengar till något annat. På Stureguld kan man tryggt sälja sina gamla smycken och att göra en värdering är helt gratis! Via hemsidan, eller genom att besöka den fysiska butiken på Birger Jarlsgatan 21 i Stockholm, kan du lätt få ditt guld, silver eller dina diamanter värderade.

För att få en gratis värdering via nätet är det bara att klicka på "beställ gratis guldkuvert", lägga i dina smycken i kuvertet och skicka in till Stureguld. Kuvertet skickas tryggt och säkert i postens REK-brev och Stureguld försäkrar transporten ända upp till 120 000 kronor!
Väl på plats utvärderas dina smycken som du skickat in och en utbetalning sker inom 24 timmar efter värdering. Du väljer förstås själv om du vill sälja ditt guld eller inte, eller om du hellre vill ha det hemskickat till dig igen.


Via Sturegulds hemsida hittar ni mer information, och värderingstabeller där ni kan räkna ut ett ungefärligt värde av era smycken. Ett smart sätt att få pengar att använda till annat!

I samarbete med Stureguld

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)