Sofia Vähäjylkkä: En liten del av midsommar

lördag 25 juni 2016

En liten del av midsommar

Gårdagen blev verkligen lyckad! Hade både släkt och vänner över, körde femkamp, tipspromenad, kubb och en hel del beerpong mellan grillningen och jordgubbsefterrätten. Så himla roligt. Tyvärr var jag mest upptagen av att umgås så det blev inte många bilder tagna alls men sånt är livet, höhö. Är oförtjänt pigg och inte alls bakis idag också. Solen skiner dessutom och jag funderar på att ta första doppet. Vore på tiden ;-)

2 kommentarer:

  1. Låter som en riktigt rolig midsommar!

    SvaraRadera
  2. Åh, va mysigt det ser ut!
    - Jag har gått upp nio kilo sedan jag slutade röka (+ - då såklart) Blev mycket choklad i början som jag ersatte ciggen med haha.. :(

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)