Sofia Vähäjylkkä: Nike Air Aeroply

tisdag 26 april 2016

Nike Air Aeroply

Jobbat 8-15 idag på gruppboendet. Blir att jobba där resten av veckan, till och med fredag alltså. Invigde mina nya Nikeskor som jag köpte av en tjej på en loppissida på Facebook. Betalade 200kr för dom och dom var bara använda ett par gånger. Kap!

Nu ska jag gå och möta Felix, stoppa i mig nåt och äta och vänta på att få spela lite innebandy ikväll med syrran och hennes arbetskompisar. Blir nog skitkul!

1 kommentar:

 1. Kul med färger! Jag är tråkig och använder nästan bara mina svarta gympadojor :P

  Tack <3 Det värmer. Vi kämpar alla fyra och det är väl alltid något att vi på de flesta plan kan göra det tillsammans.

  Alla intressen har ju sina fördelar, även om en del kan bli farliga i slutänden :/

  Om man kunde hitta den där stäng-av-knappen vad gäller tankar så hade nog många människor mått betydligt bättre än vad dom gör. Det är liksom poängen med tankar - att de alltid ska finnas för att hjälpa en vidare. Men alla tankar kan ju bli destrukiva, som i våra fall emellanåt.
  kramar

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)