Sofia Vähäjylkkä: Mina reafavoriter från Junkyard

fredag 15 april 2016

Mina reafavoriter från Junkyard

Junkyard har just nu en stor Mid Season Sale där de säljer ut massor av produkter. Samlade ihop mina favoriter i kollaget nedan. Byxorna är mina favoritbyxor alla tider, från Dr Denim så klart, så de kan jag rekommendera lite extra. Annars är jag sugen på paljett-Conversen och den svarta bodyn. Gillar att den har lite annorlunda krage. Kliar i shoppingfingrarna, hehe!

(Själva inlägget är ej sponsrat men innehåller adlinks).

3 kommentarer:

 1. Junkyard är världens bästa närbutik :D
  Har handlat därifrån i säkert 10 år och har aldrig blivit besviken :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Råkade ta bort din förfrågan på Tourn. Du får gärna kontakta mig på jens.hagman@amaze.se så kan vi prata mer om samarbete. Mvh Jens Hagman på Amaze smycken

  SvaraRadera
 3. Hatar att köpa jeans :P och behåar suger också att prova. Hur mycket köper du kläder på en månad? :)

  Tyckte du det var en lättnad att få en diagnos?

  Tack <3 precis vad jag behövde höra idag :)
  Kramar

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)