fredag 15 april 2016

Mina reafavoriter från Junkyard

Junkyard har just nu en stor Mid Season Sale där de säljer ut massor av produkter. Samlade ihop mina favoriter i kollaget nedan. Byxorna är mina favoritbyxor alla tider, från Dr Denim så klart, så de kan jag rekommendera lite extra. Annars är jag sugen på paljett-Conversen och den svarta bodyn. Gillar att den har lite annorlunda krage. Kliar i shoppingfingrarna, hehe!

(Själva inlägget är ej sponsrat men innehåller adlinks).

3 kommentarer:

 1. Junkyard är världens bästa närbutik :D
  Har handlat därifrån i säkert 10 år och har aldrig blivit besviken :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Råkade ta bort din förfrågan på Tourn. Du får gärna kontakta mig på jens.hagman@amaze.se så kan vi prata mer om samarbete. Mvh Jens Hagman på Amaze smycken

  SvaraRadera
 3. Hatar att köpa jeans :P och behåar suger också att prova. Hur mycket köper du kläder på en månad? :)

  Tyckte du det var en lättnad att få en diagnos?

  Tack <3 precis vad jag behövde höra idag :)
  Kramar

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)