Sofia Vähäjylkkä: Ledig våffeltorsdag

torsdag 7 april 2016

Ledig våffeltorsdag

Min lediga torsdag har bestått av att sova mycket och länge, gå ut en sväng med Bosse, cykla på träningscykeln och grädda våfflor då både vårat kylskåp och frys ekar tomt. Gör dock varken mig eller Bosse något då vi båda älskar våfflor.


Så här föredrar jag att äta mina våfflor. Blandar ihop naturell kvarg och sylt och sen på med färska jordgubbar. Hade tyvärr inga jordisar hemma idag så bilden är från ett annat tillfälle. Bör provas!

3 kommentarer:

 1. Så gott! Jag äter våfflor lite väl ofta här hemma🙈 Men det är så enkelt att slänga ihop!

  SvaraRadera
 2. Låter superhärligt! =)

  SvaraRadera
 3. Låter som en soft dag :) Kan behövas ibland.

  Ändrar du färg beroende på årstid? Jag brukar få något färgglatt på mig på sommaren :P Men annars är det svart eller grått här med, som för dig.

  ja jag försöker i alla fall, även om saker ibland går åt helvete. Som igår... Men nya tag.

  Föräldrar är guld värda i många fall. Har dina alltid varit ett stöd eller hade de det tufft när du mådde som sämst?
  kramar

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)