Sofia Vähäjylkkä: I rosa toner

onsdag 6 april 2016

I rosa toner

Jahapp, då har Sofia handlat igen. Är farligt med Gerard Cosmetics läpprodukter, man vill bara ha allt! Blev ett vanligt läppstift i färgen Vintage Rose och ett liquid lipstick i färgen Cher. Är supernöjd med båda. Har tidigare varit inne på mer brunt och nude så det känns bra att komplettera med mer rosa och lilaaktiga toner. Så himla fina.

Nu lär jag dock ta mig i kragen och inte handla mer smink på ett tag. Jag sminkar mig så sällan så det är egentligen onödigt att handla mer men det är svårt att hålla fingrarna i styr, haha.

2 kommentarer:

 1. Hejsan, såg att du ansökt om en kampanj via Tourn. Hittade inte dina kontaktuppgifter. Maila gärna info@rabattkodsidor.se för mer info. :)

  SvaraRadera
 2. Urläckra bilder! Sminkar mig inte heller ofta, så jag lägger oftast pengarna på annat :P (översatt: resor ^^ eller hunden).

  Vilka färger vill du ha? Är du sån att du använder mycket färger i kläderna och så?

  Har du stöd av någon i de här stunderna när årsdagar och sådant plågar?
  kramar

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)