Sofia Vähäjylkkä: Hår och skönhet från Apotek 365

torsdag 21 april 2016

Hår och skönhet från Apotek 365

Något av det bästa med att handla på apotek, förutom alla viktiga mediciner och annat man behöver genom sin livstid förstås, är att deras produkter alltid är noggrant testade och att det krävs mycket av ett företag för att få sälja sina produkter på ett apotek. Man vet alltså att det är godkända och bra produkter som är snälla mot kropp, hud och hår och att de inte innehåller konstiga ämnen som ibland kan vara rent av farliga om man har otur.

Jag har gjort ett samarbete med Apotek 365 (som självklart är godkända av läkemedelsverket) tidigare men denna gången tänkte jag lyfta fram deras hårvård och makeup-produkter istället för hälsotillskotten. Jag köper, som mina trogna läsare vet, alltid produkter som inte är djurtestade och därför blev jag extra glad att se att de säljer till exempel Burt's & Bees och Dr Hauschka på Apotek 365! Det är alltså två märken som är helt cruelty free och som man kan använda med gott samvete. Hemsidan har också sjukt bra priser där mycket är nedsatt så det är absolut värt att klicka sig in där och kanske spara lite pengar. Varför betala mer när man kan få samma produkter för en mindre summa!


Här är tre av alla de produkterna som jag fastnade för på Apotek 365:s hemsida:

1. Burt's & Bees volymgivande schampo. Mitt hår verkar ha fått fnatt och blivit jättefett från ingenstans och det har varit så här i flera månader nu och jag förstår verkligen inte varför. Brukar annars alltid köra på vårdande och fetare produkter för håret då jag aldrig brukar ha särskilt fett hår, men just nu är volymschampot min bästa vän.

1. Burt's & Bees läppbalsam som var och varannan tjej har numera. Min syster har detta hemma och får panik varje gång hon tappar bort det, haha. Detta är i smaken/doften vattenmelon vilket är en av mina favoritdofter. Lypsyl och läpprodukter överlag är alltid lite roligare att använda när det luktar gott.

3. Ett rött läppstift från Dr Hauschka i färgen "Warm Red" - nummer 04. Har ni testat Dr Hauschkas produkter någon gång? Berätta gärna för mig så jag vet om jag lär slå till. Nyfiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)