Sofia Vähäjylkkä: Friyay

fredag 15 april 2016

Friyay

Fredag, precis nyäten (vilket ord, haha) och hemkommen från jobbet. Jobbade bara tre timmar idag så det var nästan bara att åka dit och vända igen. Gillar dock fredagarna på jobbet. Har suttit och målat mindfulnessbilder med färgpennor och sen fikat det brukarna bakat.

Nu har jag slängt mig i sängen och ska se gårdagens avsnitt av Ex on the Beach. Kan inte låta bli att tycka att det är lite överspelat många gånger, känns som att vissa människor bara inte kan vara på riktigt, haha. Nåja, det är ju speciella människor jag dras åt, negativt eller positivt!

2 kommentarer:

  1. Jag håller helt och hållet med dig. Jag kan också känna att det är lite överspelat många gånger!

    SvaraRadera
  2. Skönt med en kortare jobbdag :) Hoppas din lördag är bra :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)