Sofia Vähäjylkkä: Chokladöverraskning

måndag 25 april 2016

Chokladöverraskning

Har haft en bra måndag idag. Jobbat från kvart i nio till kvart i tre, tränat och sen har jag och Felix roat oss med att se på FailArmy på Youtube. Ni som gillar Americas Funniest Home Videos måste kolla in kanalen!

Fick världens sötaste chokladask av Felix när han kom hem från jobbet också. På grund av övergreppet för ett år sedan har jag haft svårt med närhet och förmågan att verkligen känna kärlek till människor har blivit låst. Låter hemskt kanske att inte kunna känna kärlek till sina närmaste ens men det finns ju en anledning och det är inte mitt fel. Är så glad över att jag och min riktiga personlighet börjar komma fram igen och det är förbaskat skönt. Älskar Felix och min familj så mycket!

3 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)