Sofia Vähäjylkkä: Två våriga och söndagsjobb

söndag 10 april 2016

Två våriga och söndagsjobb

Blev inringd till jobb igår kväll så befinner mig på gruppbostaden just nu. Jobbar  08 - 15:30 och söndagar är väldigt lugna. Sitter just nu och väntar på att lunchen ska bli färdig så vi får i oss lite mat i magen. Har verkligen inget emot att jobba på söndagar då det vanligtvis är den sämsta/tråkigaste dagen på veckan. Längtar dock ut till solen och till min godispåse som väntar på mig där hemma, hehe.


Två våriga från tidigare i veckan.

2 kommentarer:

 1. Visst känns det bra att jobba på söndagar :) Det tycker jag med SV: ja eos är grymt! :D

  SvaraRadera
 2. Är skönt att jobba såna dagar. Ibland behöver man ju mer tempo men allmänt är lugna dagar också nice.

  Hur länge har du varit sjuk? Är du lika tajt med alla?
  Vi har alltid varit tajta, men det blev på ett annat tajt sätt när jag blev sjuk. Jag var i ett annat behov av dom när allt blev som sämst.
  Kramar

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)