Sofia Vähäjylkkä: Vitamin Well Free

tisdag 1 mars 2016

Vitamin Well Free

Välkomna till en ny recension gott folk! Har ni sett att Vitamin Well kommit ut med en ny lansering drickor som de kallar "Free"? Dessa är precis som de vanliga Vitamin Well fast i andra smaker och smakkombinationer, och så är de lätt kolsyrade och sockerfria. Jag har testat alla tre, har endast två på bild tyvärr men recenserar allihopa ändå. Ni får googla den tredje om ni vill se bild på den helt enkelt. Ett tips som gäller alla är att de bör serveras iskalla, då är de som godast!

Vitamin Well Free "Ride" - Ananas/Grape
Vet inte vad jag ska säga mer än att jag gillar denna och kommer att köpa den igen. Väldigt fräsch och god smak, en aning bitter av grapen men det räknar man med.
Mitt betyg: 4 av 5 vitaminer.

Vitamin Well Free "Mind" - Äpple
Eftersom jag generellt inte är så mycket för äpple och äppeljuice så var denna ingen jättehit tyvärr. Jag tror att den som gillar äppeldrycker kommer att gilla den här också men jag kommer själv inte att köpa den igen.
Mitt betyg: 2 av 5 vitaminer.

Vitamin Well Free "Spirit" - Citron/Fläder
Denna är min favorit av alla! Jag älskar när drycker drar lite åt det sura hållet och det ska gärna kännas fräscht och svalkande vilket denna gör. Den här kommer jag att köpa i sommar när det är riktigt varmt ute. Helt klart godast.
Mitt betyg: 5 av 5 vitaminer.

2 kommentarer:

  1. Får man kanske testa! :) Gillar de andra! :)

    SvaraRadera
  2. Spännande! Äpple och citron/fläder är något för mig :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)