Sofia Vähäjylkkä: The Brown Paperbag

onsdag 9 mars 2016

The Brown Paperbag

Har ni hört talas om The Brown Paperbag tidigare? Det hade inte jag förrän bara någon dag sedan igenom detta samarbete. Hemsidan är fylld med en massa märkesväskor och accessoarer från Hermès, Chanel och Louis Vuitton som är hur snygga som helst och de är dessutom vintage vilket betyder att priset är lägre än att köpa helt nytt. Har man några märkesvaror hemma som man tröttnat på kan man alltså använda sig av hemsidan för att sälja dem. Bakom hemsidan finns ett expertteam som kan garantera att varorna är äkta och som beskriver skicket. Man behöver alltså inte oroa sig för att bli lurad på något sätt.

Min dröm är att någon gång äga en äkta designerväska att behandla som ett barn, haha. Chanel är mitt favoritmärke när det gäller väskor men det är kanske ingen överraskning för typ alla gillar Chanel. Här är ett axplock på mina favoriter från hemsidan!


8 kommentarer:

 1. Vilken bra sida! :)

  Tack, det känns härligt att få gifta mig med min kärlek :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också Chanel mest :)

  SvaraRadera
 3. Tack fina du!! Gud så fin väska!!

  SvaraRadera
 4. Känner som du - bara att få äga en handväska vore så himla kul!

  Ska man använda oljan varje morgon eller i samband med dusch?

  Är så van att tänka att jag är värdelös. :/ har inget annat tänk att använda mig av.
  kramar

  SvaraRadera
 5. Guud så snyggt verkligen! :D

  SvaraRadera
 6. så fina saker ju! :D

  sv:ja :D men det va så fullt så vi gick hem till min vän oh virkade istället

  SvaraRadera
 7. Men åhh låter ju hur bra som helst :D

  Kramar från Hanna <3
  www.hannavic.se

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)