Sofia Vähäjylkkä: Sinnesro med pärlor

torsdag 17 mars 2016

Sinnesro med pärlor

Något jag älskat ända sedan barnsben är pyssel. Det ingick faktiskt i dagliga verksamheten jag gick på under tiden jag hade anorexi för ungefär fyra år sedan, och det var så befriande för sinnet att sitta och pärla. Jag har faktiskt en hel del armband kvar sedan den tiden trots att det gått fyra år sedan jag var där sist och jag använder dem fortfarande. På samma sätt som att pussla, vilket mina trogna läsare vet att jag älskar, är nyttigt för tänkandet och sinnet så är pärlandet precis likadant. På Hilmas Pyssel finns det en hel massa pärlor och smyckesdelar att välja mellan och till grymt bra priser!


Inlägget är i samarbete med Hilmas Pyssel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)