Sofia Vähäjylkkä: Recension: Maria Nila

onsdag 2 mars 2016

Recension: Maria Nila

Inlägget är i samarbete med.


Maria Nila - Pure Volume Shampoo & Conditioner
Köpte dessa små flaskor för lite mer än en månad sen så nu har jag verkligen haft tid att prova och skaffa mig en uppfattning. Anledningen till att jag köpte just Maria Nila är för att deras produkter är helt cruelty-free, jag har bara hört gott om dom, och för att deras shampon och balsam är helt fria från parabener och sulfater. Jag har vanligtvis mer torrt hår än fett men nu i vinter har jag haft en period då håret blivit fett jättefort. Har ingen aning om varför men det störde mig något enormt.

Sedan jag börjat använda de här produkterna har mitt hår återgått till det normala, plus att jag har fått mer volym på köpet och behöver inte spraya sönder håret med hårspray. De här produkterna rekommenderar jag verkligen för den som har problem med fett hår! Jag kommer definitivt att fortsätta med Maria Nilas hårprodukter. Eftersom jag i grunden inte brukar ha fett hår utan mer åt det torra hållet så kommer jag antagligen behöva byta från Volume-serien till en mer vårdande och fuktgivande serie. Ska prova att tvätta håret med vanligt schampo för torrt/normalt hår ett tag och se om håret börjar bli sig själv igen innan jag köper en ny omgång produkter.

Mitt betyg: 5 av 5
Produkter från Maria Nila finns att köpa bland annat här.

6 kommentarer:

 1. Det märket är ju populärt! Verkar bra :) Just nu använder jag ett från redken för slitet hår, det är superbra :D

  SvaraRadera
 2. Har Maria Nilas färginpakcning så nöjd med den :)

  SvaraRadera
 3. Mitt hår är supertorrt :/ fattar inte vad jag ska göra med det. Tips, du som verkar kunna?

  Åh de är så himla söta!!! Ja djur är viktiga, håller med dig :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh kul! Mitt hår är supertorrt :/ tips, du som verkar kunna? :)

  Åh de är så söta! Ja djur är viktiga!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Deras produkter burkar alltid hålla hög klass!

  Tack är super nöjd med väskan och att jag för en gångs skull inte valde en svart

  SvaraRadera
 6. Min syster älskar bara dessa schampon. Eftersom det här är den mest lämpliga för henne. Jag är mindre intresserad av sådana kemiska produkter, lyckligtvis har jag allt bra med mitt hår) Men det finns något jag gillar också mycket basta-casinon.se. Jag spenderar mycket tid och njuter av att spela online.

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)