Sofia Vähäjylkkä: Nytt till hår och läppar

fredag 11 mars 2016

Nytt till hår och läppar

Har haft mitt andra besök hos kuratorn idag, jobbigt men välbehövligt. Vi håller fortfarande på att "lära känna" varandra och som det ser ut så kommer jag gå hos henne ungefär varannan vecka. Trots att det tar emot lite att gå dit så vet jag att det är det bästa jag kan göra för att få mitt liv att funka och för att på riktigt känna mig klar med mina trauman och kunna gå vidare. Hon nämnde något om EDMR-terapi idag vilket lät sjukt intressant och häftigt. Det innebär traumabearbetning med hjälp av ögonrörelser. Hade det varit för några år sedan hade jag inte trott på det ett skvatt men efter att ha gått i bildterapi så tror jag absolut att det kan fungera.

Nu är det fredagkväll iallafall och jag har bunkrat upp med godis och sitter och har livliga diskussioner med kär släkt och familj, haha. Här nedan ser ni lite produkter jag fick hem igår. Beställde samma schampo och balsam från Maria Nila som sist. Tycker de är svinbra, dock kliar min hårbotten emellanåt så jag antar att den kanske är lite uttorkad eller något. Får varva med schampo för normalt hår helt enkelt. Andra prylen är ett liquid lipstick från Gerard Cosmetics som jag älskar! Jag har den i färgen Iced Mocha och den är superfin.

5 kommentarer:

 1. Bra tips på produkter :D

  SvaraRadera
 2. Maria Nilas produkter ska ju vara sååå bra!

  SvaraRadera
 3. Har gått i EMDR i mer än ett år, det hjälper så otroligt mycket. Skulle aldrig överlevt utan min psykolog. Han har gjort så sjukt mycket för mig de här åren. Det är väldigt jobbig behandling, tär och tar energi, men i längden är det viktigt. Men det gäller att man är beredd att satsa, och beredd att offra en del, tid och ork framför allt. Det är inte bara de där timmarna på plats på golvet hos psykologen som tar på en. Viktigt att veta, men behandlingen kan göra underverk!

  Så använda oljan varje dag?
  kramar

  SvaraRadera
 4. vad duktig du är på att fotografer! ser välidgt rent och snyggt ut!! (Allt överlag) ! Kika gärna in hos mig vettja:)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)