Sofia Vähäjylkkä: Kalas och hundklippning

lördag 5 mars 2016

Kalas och hundklippning

Har varit en händelserik dag. Var till syster och Tobbe och firade Liams tvåårsdag som var igår. Lånade deras rakapparat till att klippa Bosse i samma veva och han ser just nu jätterolig ut. Hela huvudet är oklippt så han ser ut att ha världens lejonhuvud till den lilla kroppen, haha. Men han är världens sötaste ändå! Får fixa till det när han inte är lika trött på mig som drygar på honom.

Nu har vi precis käkat pizza här hemma. Jag ska skriva klart det här inlägget, cykla en sväng på träningscykeln och sen bänka mig vid Mello. Är ju andra chansen idag och jag är supertaggad!


Dagens Sofia. Invigde min nya polotröja som jag verkligen älskar! Nu är den dessvärre full med hundhår och lär tvättas. Så går det när man är impulsiv, hehe.

3 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)