Sofia Vähäjylkkä: Underground och semlor

tisdag 9 februari 2016

Underground och semlor

Paketveckan fortsätter! Fick hem mitt nya läppstift (presenteras i samarbete med Madlady) från Gerard Cosmetics i färgen Underground. Har precis provat det och det var hur fint som helst och själva hylsan känns jättelyxig. Det ska få stå framme i mitt rum och skina, haha.

Nu är jag, pappa och Jolle på väg hem från Djurås. Har hämtat ut medicin, handlat ett nytt doftljus och även semlor. Är ju fettisdagen idag! Vanligtvis brukar vi baka egna men det har inte riktigt funnits tid till det så vi fick köpa i år istället. Jag och Jolle valde nutellasemlor, hur gott låter inte det?! Mums.

Det fina läppstiftet finns att köpa här.

3 kommentarer:

  1. Vilket fint! Jag har aldrig provat Gerard cosmetics men är väldigt sugen på det, för deras läppstift verkar fantastiska! :D

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)