Sofia Vähäjylkkä: Myshelg på ingång

fredag 5 februari 2016

Myshelg på ingång

Dagen har börjat bra. Jag vaknade innan elva (!) och förhoppningsvis börjar dygnet vända sig mer rätt nu. Jag är periodare när det gäller det mesta och sömnen är inget undantag. I perioder sover jag ända till ett och i andra perioder är jag morgonpigg och går upp runt 8-9.

Mamma och pappa har rest iväg med moster och hennes man och ska vara borta till på måndag (moster har ingen aning om vart de ska, SÅ roligt) så vi har slagit till med mys här hemma. Har precis käkat thaimat, köpt lite gott till kvällen och imorgon ska jag iväg till Linda och ha Mellomys och bowla med ett gäng. Ser framemot det!


Och så har jag fått hem nya ugglestrumpor som jag klickat hem från eBay också.

3 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)