Sofia Vähäjylkkä: Två bottenprodukter

lördag 16 januari 2016

Två bottenprodukter

Vet ni vad? Inatt klockan 03:13 blev jag moster för andra gången till en liten tjej! Ska bli så roligt när syrran kommer hem från BB och vi får träffa henne för första gången. Och superkul att Liam har blivit storebror, blir spännande att se hur han reagerar.

Nu över till vad inlägget egentligen skulle handla om, nämligen två av mina absolut sämsta produkter som jag önskar att jag aldrig köpt.


Maybelline Rocket Volume Mascara
Tyckte faktiskt helt okej om denna mascara när jag precis köpt och testat den. Tänkte att jag nog skulle lära mig att använda den men den är helt hopplös! Extremt kladdig och har noll separationsförmåga. Det enda positiva är att den ger volym och inte smular (är alldeles för kletig för det och ögonfransarna liksom klibbar ihop sig). Sen är Maybelline ett av de företag som testar på djur vilket jag inte vill stödja.

Mitt betyg: 1 mascara av 5


Nivea Pearl & Beauty Antiperspirant
Det finns faktiskt ingenting positivt med denna deodorant. Den är alldeles för lös i konsistensen, känns som att skvätta vatten i armhålorna ungefär och har typ samma effekt - det vill säga ingen alls. Den lovar 48 timmars hållbarhet vilket är pinsamt (!) då den inte ens klarar tolv timmar. Vet inte om jag är onormalt svettig av mig (haha) och att den funkar bra på andra men på mig är den helt värdelös. Dålig idé med glasflaska också då den blir ömtålig. Sämsta deon jag provat.

Mitt betyg: 0 lökringar av 5

5 kommentarer:

 1. vad roligt!
  'jag har Miss manga masccaran den är riktigt bra!

  sv: tycker jag med :D Men min insta har krånglar :/ så hoppas den börjar komma igång snart

  SvaraRadera
 2. Och jag som älskar den mascaran :p Nästa gång ska jag dock testa 2000 calories mascaran. Har läst att den ska vara grym!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så olika det kan vara! Antar att det också är Maybelline? :)

   Radera
 3. haft den deon jag med och kan inte annat än instämma... helt värdelös

  SvaraRadera
 4. den suger, jag slutade att använda den 2007 haha! Spraydeo är bäst, man slipper vänta på att den ska torka.

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)