Sofia Vähäjylkkä: Rituals Shower Gel

onsdag 27 januari 2016

Rituals Shower Gel

Mår lite bättre idag! Har inte längre ont i magen men känner mig väldigt konstig, den har inte riktigt återgått till det normala så att säga. Jag hoppas att det inte blir värre under dagen så att jag kan jobba imorgon. Hade feber på 38,3 grader igår också men den verkar ha gått över som tur är.

Nu har jag precis duschat och när jag stod i duschen så kom jag på att jag måste tipsa om dessa shower gels från Rituals. Jag har skippat tvål helt sedan jag fick dessa av svärmor i julklapp. Ett pump räcker till hela kroppen och den skummar sig jättebra för rakning, plus att den gör huden mjuk och luktar gott. Den vita som heter Zensation är min favorit. Den röda heter Yogi Flow och luktar mer kryddigt/indiskt. Svårt att förklara, men rekommenderar verkligen dessa! De finns bland annat att köpa på Eleven eller på Rituals egen hemsida (här).


(Inlägget är i samarbete med Eleven och Rituals).

3 kommentarer:

 1. Skönt att febern har gått över:)

  SvaraRadera
 2. skönt att det är bättre!

  åh tycker om deras produkter :D

  sv: ja verkligen :) Tycker om rutiner bara inte att komma in i dem :P

  tack detsamma :)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)