Sofia Vähäjylkkä: Jobb och JVM

måndag 4 januari 2016

Jobb och JVM

Första dagen på jobbet idag, både för året och sedan nästan en månad tillbaka. Har gått hur bra som helst faktiskt! Förutom att det är så svinigt kallt ute att man typ vill begrava sig under sjuttio täcken, haha. Imorgon ska vetekudden med.

Efter jobbet var det bara att skynda sig hem och slå på tv:n. Jag som finne var otroligt glad över resultatet när vi tog hem det med 2-1 mot Sverige. Trots tveksamma utvisningar från domarna så tycker jag faktiskt att Finland var värdiga att ta hem det med tanke på hur bra de spelade i den slutliga halvan av matchen. Imorgon har jag mer hockey att se framemot. Måste ju se bronsmatchen och finalen. Älskar hockey-VM alltså!

Ska nog slötitta lite på USA - Ryssland för att se vilka Finland ska möta i finalen. Gissar på USA men ingenting är ju säkert som vi har sett. Sen ska jag försöka komma i säng tidigt så jag är redo för morgondagen då det är jobb på schemat igen. Puss och kram.

6 kommentarer:

 1. Just idag var de bättre än Sve (tyvärr) ;) SV: de är galet goda!!

  SvaraRadera
 2. Finland var riktigt bra, men tycker det är synd att de inte vann rättvist. :/ Kan ju inte vara kul för dem heller när domarna ger felaktiga utvisningar för man vill ju vinna för att man är bäst. Såg att även Finland tyckte domarna var kassa.

  SvaraRadera
 3. Härligt att det gick bra på jobbet! :)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att det gick bra på jobbet:)

  SvaraRadera
 5. har missat hockeyn helt är ju inte jätte intresserad heller. Men ändå synd att sverige åkte ur :/

  sv: åh vad kul :D vad heter du på insta? Om du vill säga?
  jag har förresten bytt bloggportal så du vet :)

  SvaraRadera
 6. Najs att de gick bra o komma tbx till jobbet :) Brukar va segt i början annars :P

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)