Sofia Vähäjylkkä: Extra billig shopping

onsdag 20 januari 2016

Extra billig shopping

Har ni hört om hemsidan Members förut? Jag har varit medlem där i flera år men har faktiskt glömt av den sidan flera gånger. Hittar hemsidan om och om igen efter några månader när jag surfar runt på nätet och tänker att JUSTJA! Skitdumt, då man har förmånen att ta del av en hel massa rabatter som inte andra har. Jag har alltså suttit och betalat mer pengar än jag behövt för att jag glömt av att jag kan nyttja sidan. Det är sååå jag att jag blir trött på mig själv.

Members brukar till exempel ha plagg från Nelly i mycket billigare pris än vad som finns på webbshoppen, men de har även andra märken så som Vila, Vero Moda, Soaked in Luxury, Ralph Lauren, Adidas, ja allt ni kan tänka er. Rabatterna finns dock inte för alltid utan de kommer upp i olika kampanjer som efter en tid tar slut och därefter dyker nya märken och rabatter upp. Man lär alltså hålla sig uppdaterad och gå in ganska ofta för att hinna med att se alla nya kampanjer. En hemsida som ger en mer rabatt än att handla i ordinare webbshop alltså, och som ständigt är i rörelse och förnyas. Förutom kläder för både män, kvinnor och barn så finns det också en hel del inredning, skönhetsprodukter, sportgrejer och smycken.

Jag LOVAR av min själ och mitt hjärta att jag inte skriver detta bara på grund av sponsring utan för att jag faktiskt diggar den här hemsidan på riktigt. Jag måste bara lära min hjärna att komma ihåg saker för den är katastrof ibland, haha. Och min plånbok behöver dessutom spara lite pengar (vill inte erkänna det för mig själv).

Är ni inte redan medlemmar så rekommenderar jag er verkligen att bli det. För registrering kan ni trycka här och det är givetvis helt gratis.

Trevlig onsdag alla fina!

(I samarbete med Members)

5 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)