Sofia Vähäjylkkä: Torr humor

måndag 30 maj 2016

Torr humor

Ramlade in på min sjukt ouppdaterade youtubekanal precis. Jag tål verkligen inte att se mig själv på film där jag pratar allvar. Pratar så sjuuuukt långsamt att det är plågsamt att se på, haha. Men är ni intresserade av att se mina två klipp där jag pratar om när jag blev utsatt för en våldtäkt och där jag pratar om självmord så kan ni klicka på "Videobloggar" i kategorispalten till höger.

Här är två klipp jag däremot inte skäms för utan som bara speglar min torra humor. Den första är bara nån månad gammal där jag och syrran leker med pipleksaker på Ö&B och den andra är faktiskt en gammal Vine som jag publicerade för flera år sedan. Njut. Eller bara sucka och skaka på huvudet ;-)

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)