Sofia Vähäjylkkä: Mina profilbilder

torsdag 3 december 2015

Mina profilbilder

Hittade ett roligt inlägg hos en av bloggarna jag följer där hon delade med sig av alla sina profilbilder från Facebook. Tyckte grejen verkade rolig så jag hakade på helt enkelt! Här är alla profilbilder jag haft (förutom några som tagits bort) sedan 21 juli 2011. Har haft extremt många olika frisyrer och hårfärger. Haka gärna på ni också och länka gärna till inlägget här under!

8 kommentarer:

 1. hahaha älskade bilden med den där alv/orsch masken :D
  fina foton överhuvudtaget på dig :)

  sv: jag va nog ändå rätt okej på att sy :) så ska försöka komma igång igen :)

  SvaraRadera
 2. Roligt! Tyvärr har jag tagit bort nästan alla mina..

  sv: Hoppas hon inte är sen nu! :)

  SvaraRadera
 3. kul att kolla tillbaka lite! :)

  SvaraRadera
 4. Tycker det är så kul att kolla tillbaka på alla sina gamla bilder!

  SvaraRadera
 5. Vad kul att se :D Den första bilden var jättefin verkligen :)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)