Sofia Vähäjylkkä: Leather & Gold

tisdag 15 december 2015

Leather & Gold

Puuuh, snart har jag packat klart! Det dryga med mig är att jag är så glömsk att jag måste skriva listor på det sista att packa ner (typ glasögon, tandborste, plattång, mobilladdare osv). Det är de där sista grejerna som är så lätta att glömma av för att man behöver dom precis innan man åker. Hoppas att minnet inte sviker denna gång. Hade varit typiskt mig att känna mig duktig med mina listor men glömma av att skriva ner nåt viktigt på dom, haha.

Över till något roligare: mina nya stövlar och jacka! Längesen jag var så nöjd med ett inköp som med dessa två saker. Stövlarna gör sig verkligen inte rättvisa när de inte sitter på fötterna. De är knähöga och inte alls lösa i skaftet som det kan se ut, utan de följer benen jättefint. Jackan är varmfodrad vilket betyder att jag kommer kunna använda den året runt (!) och den kostade bara 200kr. Tänk er stövlarna och jackan tillsammans. Där har ni kärlek i materiellt format ;-)

7 kommentarer:

 1. wow vad snyggt :D vilken pingla du kommer bli ! :D

  SvaraRadera
 2. Jag brukar också skriva listor så att jag vet att jag får med mig allt. Känns mycket enklare så :)

  SvaraRadera
 3. de där stövlarna var ju supersnygga!!

  SvaraRadera
 4. så snygga saker :D

  sv: ja vist kan det bi coolt :D

  SvaraRadera
 5. De e alltid kul me lite nytt :)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)