Sofia Vähäjylkkä: Jag vann!

onsdag 16 december 2015

Jag vann!

Ni kan aldrig tro vilken glädje det var att logga in på Facebook igår kväll och se följande:


Jag har alltså vunnit Moderna Djurförsäkringars fototävling och femtusen spänn! Var i extas och sprang runt hela huset som en duracellkanin i flera timmar igår, haha. Kunde verkligen inte komma lägligare då mitt år har varit oerhört tufft. Att avsluta året på detta sätt, och att jag och en del av släkten drar mot Gran Canaria sent inatt, kan ju inte bli bättre. Är SÅ tacksam!

Förövrigt vill jag säga hejdå till er. Har förberett lite tidsinställda inlägg (en tävling till er bland annat) som kommer att komma upp under veckan jag är borta. Kommer att mobilblogga så gott jag kan i mån om tid och hur internet fungerar därborta. Ha det toppen nu alla fina så syns vi hemma i Sverige på juldagen igen!

3 kommentarer:

  1. gud vad roligt!!! Grattis!!!!!!!!

    sv: Ska se om jag hittar någon som inte är för mörk eller utelämnade :P känns alltid så utelämnande att lägga ut på bloggen konstigt nog :P Men ska leta :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)