Sofia Vähäjylkkä: I ♥ Yves Rocher

torsdag 10 december 2015

I ♥ Yves Rocher


Kommer ni ihåg att jag frågade efter tips på mascaror för ett tag sedan? Jag har hittat drömmascaran! Av en slump råkade farmor ha en mascara från Yves Rocher hemma som syrran fick och efter att ha testat den klickade jag hem en egen på en gång. Både denna och "Sexy Pulp" som syster har är helt fantastiska. Grym separation av fransarna, lagom med färg, enkelt att måla flera lager utan att det blir klumpigt eller att fransarna klibbas ihop. Den här är extremt bra för känsliga ögon också. Mina rinner och svider lätt av vissa mascaror men den här är fjäderlätt och man känner knappt att man har något på fransarna. Enda lilla, lilla minuset är att den smular litegrann efter en lång dag men den är så grym på alla andra sätt att det väger över till hundra.

Mitt betyg: 4,5 fransar av 5


När jag ändå höll på att beställa mascaror så klickade jag hem ett nagellack i nudefärg. Hade egentligen inga förhoppningar alls på denna utan den fick bara hänga med. Tackar mig själv otroligt för det för det här lacket är magiskt! Krävs bara ett penseldrag, det torkar fort och håller länge. Kommer hädanefter dissa allt vad H&M, Depend och Isadora heter. This is the thing, folks! Absolut bästa lacket jag testat och ser framemot att testa ännu fler!

Mitt betyg: 5 naglar av 5

4 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)