Sofia Vähäjylkkä: VS & Marc Jacobs

måndag 2 november 2015

VS & Marc Jacobs

Kom hem från kryssningen i förmiddags med minus på sömnkontot och frukost bestående av Toffifee. Ätit mig sååå trött på godis nu, haha. Kryssningen var toppenbra iallafall. Haft lite kvalitetstid med storasystrarna, ätit buffé (frukosten var underbar!), gått igenom hela Taxfreen typ fyra gånger, handlat hem godis och annat billigt som man inte kunde hålla fingrarna ifrån. Åkte med Viking Grace som var toppenbra tycker jag. Modernt och fräscht, hade jag åkt på partykryssning hade jag nog bott på dansgolvet som var enormt och stämningsfullt men nöjde mig med en favoritdrink (Strawberry Daiquiri så klart) innan läggdags.

Förutom ätbara saker så var jag in på Victorias Secret och handlade. Hur många båtar har den butiken? Köpte en större necessär så jag får plats med alla linsgrejer, skönhetsprodukter och sminkprylar. Jättenöjd!

Halsbandet från Marc Jacobs fick jag hem förra veckan. Det var en slags belöning för hur hårt jag jobbat och kommit tillbaka efter depressionen, då får man unna sig något fint tycker jag och jag känner mig verkligen värd det :-)

1 kommentar:

  1. så fina saker :D

    sv: ja men precis, okej de firades olika månader men nu, nej känns fel

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)