Sofia Vähäjylkkä: Första advent

söndag 29 november 2015

Första advent

Första advent idag. Har noll julfeelings alls och snön har jag inte sett en skymt av förutom en jättekort vända nångång i början av november men den smälte bort samtidigt som den kom. Min natt har dessutom bestått av en massa sjuka drömmar. Drömde både inatt och igår natt att jag och pappa höll på att drunkna på grund av extremt höga vågor som drog in i ett betongrum som vi var i som låg en bit under marken. Antar att det på nåt sätt visar min nervositet och oro över brevet från tingsrätten som borde komma imorgon. Ovetandet över om jag kommer drunkna eller överleva typ.

Nåja. Ska spendera dagen med att umgås med familjen och kanske spela lite spel. Hoppas ni har en fin första advent.

3 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)