Sofia Vähäjylkkä: Finsk choklad i sin bästa form

lördag 21 november 2015

Finsk choklad i sin bästa form

Vet inte om jag tipsat om detta förut? Hur som helst, det går inte att säga för många gånger: det här är den godaste chokladen som finns! Tupla har hängt med mig sedan barnsben då vi varje år tog färjan över till mormor och morfar i Finland. Köpte alltid med oss dessa chokladbarer men nu på senare år finns de faktiskt att köpa i Sverige också (någon här jublar, haha). Säljs som "fulchoklad" på Rusta som någon på nätet sa, men folk förstår inte vad de går miste av när de dömer den efter förpackningen. Köper alltid med mig ett gäng när jag är på stan. Tro mig, ni måste prova. Lovar ni? Bra!

Nu ska jag vila magen efter Carbonaramiddagen på Matpalatset. Min mage har för sjuttioelfte gången sagt nej åt det så jag får nog ge upp den måltiden i framtiden. Förstår mig inte alls på min mage, den bara bestämmer sig för att strejka när det gäller vissa saker. Skumt.

4 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)