Sofia Vähäjylkkä: Eloge till alla småbarnsmammor!

tisdag 17 november 2015

Eloge till alla småbarnsmammor!

Sorry folks för sämst uppdatering. Var ut i helgen och så har det varit fullt ös ända sedan jag vaknade igår morse. Åkte först och jobbade tidigt på morgonen och direkt efter det till kusinerna för att vara barnvakt när deras föräldrar är på kryssning. Finns lite att göra med sex ungar i relativt låga åldrar och alla med extremt olika viljor, haha.

Nu sitter de iallafall nöjt och äter glass med maränger så fick en lucka att skriva lite. Väntar på att Linda ska komma förbi och sällskapa lite. Sen har jag middag, ett berg med disk och läggning framför mig sen ska jag åka hem och sova så fort jag kan så jag är så pigg som möjligt till jobbet imorgon. Efter torsdag så är jag helt ledig och oj, vad jag kommer känna mig värd den helgen, haha. Stor eloge till er småbarnsmammor som läser detta! Det här med sömn som inte går att styra, gråt, hyperaktiva ungar och kladd och klet är verkligen ingen lätt match. Några dagar, som för mig, är överkomligt och faktiskt kul men 24/7? Ni är hjältar. Alltså på riktigt.Hörs senare.

2 kommentarer:

  1. Tack ;) Mitt liv består av lite sömn & mycket kärlek. Det är kärleken man får tillbaka som gör att man orkar :)

    SvaraRadera
  2. VAd roligt att du hittade tillbaka till min blogg, jag minns att vi brukade skriva till varandra :D Hehe jadu det är inte alltid lätt med kids men så värt det ;)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)