Sofia Vähäjylkkä: Facelook & outfit

måndag 5 oktober 2015

Facelook & outfit

Där hoppade man ett par dagar bloggning igen pga full fart, hemsk bakfylla och så vidare. Lördag kväll spenderades i Forssa hos Martin med massor av härligt folk. Innan var jag, Jonna, Jolle, mamma och Liam en sväng på stan. Så här såg jag ut innan jag svidade om till festkläder.

Facelook.
Jeans - Lager 157 (syrrans, bästa ever) // Tröja - New Yorker

Visar i ett inlägg senare vad jag köpte. Fick med mig lite smågrejer hem. Ett par likadana jeans som på bilden till exempel. Lånar syrrans jämt och ständigt typ så skönt att ha ett par egna nu, haha.

3 kommentarer:

  1. jag har inte heller bloggat på ett par dagar, snygga jeans :D

    sv: det hoppas jag med! vi får hålla tummarna för det :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)