Sofia Vähäjylkkä: En trött med planer

måndag 12 oktober 2015

En trött med planer

Sjukt vad trött jag är! Hade skitsvårt att somna igår kväll så det har nog tagit ut sin rätt, plus att jag nyss varit ute på en långpromenad med mamma och Bus. Kommer sussa jättegott inatt istället hoppas jag. Borde då göra det med tanke på omständigheterna, haha.

Förövrigt så gick jobbet bra och ett bättre ätande är på gång. Vägde mig imorse och känner (vilket jag även gjorde innan förstås) att jag vill gå ner några trivselkilon. Har aldrig vägt så här mycket tidigare men jag har ändå ett sunt förnuft och en mycket mer realistisk kroppsbild än tidigare när jag var sjuk i ätstörningar. Jag tycker inte att jag är tjock utan vill mest ändra ätandet, först och främst för måendet, men också för min egen trivsel. Tycker det är väldigt knepigt det där, att vara föredetta ätstörd och samtidigt vilja gå ner lite i vikt för både kropp och sinnes skull. Men eftersom jag alltid är ärlig och delar med mig av det jag gör så vill jag vara det när det gäller även det här. Och skulle det mot all förmodan dra iväg till något destruktivt så har jag mina föräldrar som backar upp mig. De har gjort det här förut och kan mig med mina diverse sjukdomar och diagnoser så det känns bara tryggt!


Dessa färger alltså! Så fint, trots den lite låga stämning jag har till höst och mörker.


Och en 5,1 km lång promenad.

3 kommentarer:

  1. Förstår att det kan vara en svår balansgång, men skönt med föräldrar som stöttar i såna lägen...

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara färger på bilden! :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)