Sofia Vähäjylkkä: Celsius och skaldjurssoppa

onsdag 21 oktober 2015

Celsius och skaldjurssoppa

Längesen jag recenserade senast. Tycker det är en rolig och bra faktor i bloggen så ska försöka bli bättre på det. Kör på med två grejer i ett denna gång tänkte jag!


Celsius Päron, ett av de nya tillskotten i Celsiusfamiljen. Har provat både Kiwi Lime och Cola tidigare. Är dock någonting med Celsius som min kropp inte gillar. En bismak som jag förknippar med ett dovt illamående och tyvärr förändrades det inte denna gång heller. Smaken är helt okej men det är ingenting jag kommer köpa fler gånger tyvärr.

Mitt betyg: 2 av 5 grader celsius


Andra produkten att recensera är den här soppan från Felix. Eftersom jobbet innebär massor av matlådor så har jag testat en del de gånger jag inte haft något gott att ta med mig. Det här är en ny favorit! Supergod smak, man blir mätt och dessutom är den full av nyttigheter. Skriker inte helfabrikat som så många andra färdigrätter.

Mitt betyg: 4 räkor av 5

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)